Klassieke kruidenboter
Aan de slag
Roer in een kom de boter tot een zachte crème. Snijd de peterselie fijn. Roer de peterselie en citroensap erdoor en breng op smaak met peper en zeezout. Pers de knoflook erboven.
Schep de boter op een stukje aluminiumfolie en vorm met behulp van de folie een rolletje. Vouw de aluminiumfolie dicht en laat de boter in de koelkast in ca. 45 min. opstijven. Snijd de boter in plakken en laat op een warm gerecht smelten.
Klassieke kruidenboter
bijgerecht
null personen
140 kcal
10 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Roer in een kom de boter tot een zachte crème. Snijd de peterselie fijn. Roer de peterselie en citroensap erdoor en breng op smaak met peper en zeezout. Pers de knoflook erboven.
Schep de boter op een stukje aluminiumfolie en vorm met behulp van de folie een rolletje. Vouw de aluminiumfolie dicht en laat de boter in de koelkast in ca. 45 min. opstijven. Snijd de boter in plakken en laat op een warm gerecht smelten.
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g ongezouten roomboter
2 el verse peterselie
1 tl citroensap
2 tenen knoflook
Dit heb je nodig
aluminiumfolie