Gegrilde krielaardappels
bewaar
bewaar

Gegrilde krielaardappels

25 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Krielaardappels in ruim water met zout in ca. 10 min. bijna gaar koken. Krielaardappels in vergiet laten uitlekken. In kom olie, knoflook en rozemarijn door elkaar mengen en nog warme aardappels erdoor scheppen. Tot gebruik bewaren.

Krielaardappels in goed ingevette grillmand scheppen en op barbecue in ca. 10 min. goudbruin grillen. Mand regelmatig schudden, zodat aardappels rondom gelijkmatig bruin worden. Aardappels in schaal scheppen en met zeezout bestrooien.

algemeenMisschien wel het makkelijkste en lekkerste groentegerecht. Krielaardappels in de grillmand 'wokken' boven de barbecue. Geen grillmand? Steek de krieltjes op stokjes, bestrijk ze met olie en zo op de grill.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde krielaardappels

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig