Krielaardappels met salsa verde
bewaar
bewaar

Krielaardappels met salsa verde

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de krielaardappels in een pan water met wat zout in ca. 10 minuten bijna gaar. Laat ze in een vergiet uitlekken. Maal intussen met een staafmixer of in een keukenmachine de basilicumblaadjes fijn met de knoflook, kappertjes en mosterd. Voeg geleidelijk de olie toe en maal tot een smeuïge saus ontstaat. Breng de salsa verde op smaak met zout en peper. Bewaar de saus eventueel afgedekt in de koelkast.

Rooster de aardappeltjes in een goed ingevette grillmand in ca. 10 minuten goudbruin. Schud de mand regelmatig. Schep de krieltjes in een schaal en meng meteen de salsa verde erdoor.

algemeenOf rooster de krielaardappels met verse kruiden: schud voorgekookte krielaardappels om met 2 el olijfolie en enkele takjes salie, oregano, tijm en rozemarijn (uit zakje Italiaanse kruidenmix) en rooster ze in de grillmand goudbruin.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krielaardappels met salsa verde

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig