Hollandse vissjasliek
bewaar
bewaar

Hollandse vissjasliek

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de pangasiusfilet in blokjes van 2 cm en bestrooi ze met zout en peper. Snijd het katenspek in de lengte doormidden en snijd de prei in stukjes van 2 cm. Rijg de pangasiusfilet, mosselen en prei om en om aan de spiesen. Rijg het katenspek zigzaggend mee. Bestrijk de sjaslieks dun met olie en bewaar ze op een schaal afgedekt in de koelkast.

Leg de spiesen op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in 6-8 min. gaar; keer regelmatig. Serveer de sjaslieks met mosselsaus of Zaanse mosterd en Amsterdamse uien.

algemeenRijg de Amsterdamse uien mee aan de spiesen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hollandse vissjasliek

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig