Rosbiefsandwich met mierikswortelsaus en komkommer
Aan de slag
Meng de crème fraîche met de mierikswortel en besmeer 4 sneetjes maisbrood ermee. Verdeel de gebraden rosbief erover. Schaaf lange linten van de komkommer boven de rosbief. Bestrooi met (versgemalen) peper en zout naar smaak. Leg de resterende 4 sneden brood erop en snijd ze schuin doormidden.
U kunt de sandwiches ’s ochtend al maken. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.
Rosbiefsandwich met mierikswortelsaus en komkommer
null personen
310 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de crème fraîche met de mierikswortel en besmeer 4 sneetjes maisbrood ermee. Verdeel de gebraden rosbief erover. Schaaf lange linten van de komkommer boven de rosbief. Bestrooi met (versgemalen) peper en zout naar smaak. Leg de resterende 4 sneden brood erop en snijd ze schuin doormidden.
U kunt de sandwiches ’s ochtend al maken. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el crème fraîche
1 tl mierikswortel
8 sneetjes maisbrood
100 g gebraden rosbief
½ komkommer