Rosbiefsandwich met mierikswortelsaus en komkommer
bewaar
bewaar

Rosbiefsandwich met mierikswortelsaus en komkommer

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Meng de crème fraîche met de mierikswortel en besmeer 4 sneetjes maisbrood ermee. Verdeel de gebraden rosbief erover. Schaaf lange linten van de komkommer boven de rosbief. Bestrooi met (versgemalen) peper en zout naar smaak. Leg de resterende 4 sneden brood erop en snijd ze schuin doormidden.

U kunt de sandwiches ’s ochtend al maken. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rosbiefsandwich met mierikswortelsaus en komkommer

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig