Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
Aan de slag
Bessen wassen en boven schaal van takjes rissen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringen snijden. Bosui, gemberjam, kruidnagelpoeder, zout en peper naar smaak door bessen scheppen. Minstens 1 uur laten staan. In andere schaal crème fraîche, mierikswortel en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper.
Op platte schaal rosbief, fricandeau en gehakt in rijen uitspreiden. Bessensaus en mosterdroom in schaaltjes op buffet zetten.
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
bijgerecht
null personen
405 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Bessen wassen en boven schaal van takjes rissen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringen snijden. Bosui, gemberjam, kruidnagelpoeder, zout en peper naar smaak door bessen scheppen. Minstens 1 uur laten staan. In andere schaal crème fraîche, mierikswortel en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper.
Op platte schaal rosbief, fricandeau en gehakt in rijen uitspreiden. Bessensaus en mosterdroom in schaaltjes op buffet zetten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g rode bessen
2 bosuitjes
2 eetlepels gemberjam
1 mespunt kruidnagelpoeder
0 zout en versgemalen peper
200 ml crème fraîche
2 eetlepels geraspte mierikswortel
3 eetlepels Dijonmosterd
200 g rosbief
200 g gebraden varkensfricandeu
300 g gebraden gehakt