Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
bewaar
bewaar

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus

15 min. bereiden / 1 uur wachten

11 ingrediënten

Aan de slag

Bessen wassen en boven schaal van takjes rissen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringen snijden. Bosui, gemberjam, kruidnagelpoeder, zout en peper naar smaak door bessen scheppen. Minstens 1 uur laten staan. In andere schaal crème fraîche, mierikswortel en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper.

Op platte schaal rosbief, fricandeau en gehakt in rijen uitspreiden. Bessensaus en mosterdroom in schaaltjes op buffet zetten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig