Pitabroodje met worst en komkommer
Met frisse salsa van komkommer, knoflook, koriander, komijn en crème fraîche.
Aan de slag
Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verhit ondertussen de grillpan. Halveer de worsten in de lengte en bestrijk met de olie. Gril de worsten in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Doe het vruchtvlees met de knoflook, koriander, komijn en crème fraîche in de keukenmachine en maal 10 sec. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de pitabroodjes open en vul met de rucola. Leg hierop de worst en verdeel de komkommersalsa erover.
Pitabroodje met worst en komkommer
Met frisse salsa van komkommer, knoflook, koriander, komijn en crème fraîche.
lunch
null personen
405 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verhit ondertussen de grillpan. Halveer de worsten in de lengte en bestrijk met de olie. Gril de worsten in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Doe het vruchtvlees met de knoflook, koriander, komijn en crème fraîche in de keukenmachine en maal 10 sec. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de pitabroodjes open en vul met de rucola. Leg hierop de worst en verdeel de komkommersalsa erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grote pitabroodjes
4 boerenworst
1 el zonnebloemolie
½ komkommer
½ teen knoflook
15 g verse koriander
1 tl gemalen komijn
125 g crème fraîche
75 g rucola
Dit heb je nodig
grillpan
keukenmachine