Borrelbal met knoflook en basilicum
Aan de slag
Meng het gehakt in een grote kom met het ei, de knoflook, het basilicum en de beschuitkruimels. Voeg peper en zout naar smaak toe. Draai 18 balletjes van het gehakt. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in ca. 8 min. goudbruin en gaar. Serveer de grissini erbij en gebruik de crema van zwarte olijven als dip.
Borrelbal met knoflook en basilicum
null porties
95 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng het gehakt in een grote kom met het ei, de knoflook, het basilicum en de beschuitkruimels. Voeg peper en zout naar smaak toe. Draai 18 balletjes van het gehakt. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in ca. 8 min. goudbruin en gaar. Serveer de grissini erbij en gebruik de crema van zwarte olijven als dip.
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g gehakt
1 ei
2 tenen knoflook
2 el verse basilicum
2 volkoren beschuiten
2 el olijfolie
0 grissini
1 potje crema van zwarte olijven