Gevulde omelet
bewaar
bewaar

Gevulde omelet

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen 5 minuten in gezouten water. Klop intussen de eieren los met de melk, de dragon en zout naar smaak. Giet de aardappelen af, schep ze met de tuinerwten en de salami door het eimengsel en laat even staan.

Verwarm de olie in een grote hapjes- of koekenpan. Schenk het eimengsel erbij, verdeel de ingrediënten over de pan met een spatel. Laat de omelet op laag vuur met een deksel op de pan in 15 minuten stollen. Laat de omelet even staan en snijd hem in grote punten, stapel eventueel op elk bord 3 punten met een prikker op elkaar, zodat het op een gebakje lijkt. Serveer met de cherry tomaten.

algemeenweetje! Dragon is een heerlijke smaakmaker in eier-, kip- en visgerechten. De zachtzoete anijsachtige smaak van gedroogde dragon is heel geliefd bij kinderen. Kinderen houden niet altijd van een pittige pepersmaak. Bestrooi het gerecht voor volwassenen ná het bereiden naar smaak met (versgemalen) peper.
algemeenToe: Kiwi met citroenkwark. Snijd 2 kiwi's doormidden en zet de vier helften elk in een eierdopje. Serveer ze met 1 el citroenkwark.

Hoe breek je een ei?

Instructievideo - 01:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde omelet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig