Sperziebonensalade met tomaatjes
bewaar
bewaar

Sperziebonensalade met tomaatjes

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de bonen en kook in 8 min. beetgaar. Spoel af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd de ui in flinterdunne ringen en meng deze met de azijn. Laat dit 10 min. staan.

Halveer de cherrytomaten en schep de tomaten met de sperziebonen en de olijfolie door het uimengsel. Breng op smaak met zwarte peper en zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonensalade met tomaatjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig