Boontjessalade
bewaar
bewaar

Boontjessalade

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de sperziebonen in een ruime pan water met zout 3-4 minuten (ze moeten nog knapperig zijn). Giet de bonen af, laat ze uitlekken en dep ze goed droog. Bewaar ze tot verder gebruik afgedekt in de koelkast. Verhit de olijfolie in een grote wok. Roerbak hierin de ui lichtbruin, voeg de boontjes en de knoflook toe en bak nog 1-2 minuten. Haal de boontjes uit de pan, breng op smaak met citroenolie, zout, peper en de olijven.

algemeenSnijd alleen het harde stukje van de sperzieboon en laat het sierlijke topje zitten: ziet er prachtig uit, smaakt even lekker en het vermindert het dopwerk met de helft!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boontjessalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig