Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
bewaar
bewaar

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico

10 min. bereiden / 15 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de grill van de oven voor. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in ruim water met zout 1 min. Giet de groente af en laat de roosjes goed uitlekken.

Halveer de cherrytomaten. Schep de broccoli en tomaat op een bakplaat, schenk de olie erover en bestrooi de groente met peper en eventueel zout. Plaats de bakplaat 15 cm onder de grill in de oven en rooster de groente in ca. 15 min. goudbruin. Schep alles tussentijds een keertje voorzichtig om.

Neem de bakplaat uit de oven en besprenkel de groente met de azijn. Schep de groenten om en serveer ze direct.

combinatietipLekker met ribeye en gebakken krieltjes.
bereidingstipEen bijzondere voorjaarscombinatie in kleuren en smaken. Bekleed de bakplaat met bakpapier, dat scheelt in de afwas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig