Sperziebonensalade
bewaar
bewaar

Sperziebonensalade

Zo simpel kan het zijn: boontjes, tomaten, een uitje en een makkelijke dressing. En zo heb je in nog geen 20 minuten een lekker bijgerecht op tafel staan.

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de bonen en kook in 8 min. beetgaar. Spoel af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd de ui in flinterdunne ringen en meng deze met de azijn. Laat dit 10 min. staan.

Halveer de cherrytomaten en schep de tomaten met de sperziebonen en de olijfolie door het uimengsel. Breng op smaak met zwarte peper en zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonensalade

Zo simpel kan het zijn: boontjes, tomaten, een uitje en een makkelijke dressing. En zo heb je in nog geen 20 minuten een lekker bijgerecht op tafel staan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig