Sperziebonensalade
Zo simpel kan het zijn: boontjes, tomaten, een uitje en een makkelijke dressing. En zo heb je in nog geen 20 minuten een lekker bijgerecht op tafel staan.
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de bonen en kook in 8 min. beetgaar. Spoel af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd de ui in flinterdunne ringen en meng deze met de azijn. Laat dit 10 min. staan.
Halveer de cherrytomaten en schep de tomaten met de sperziebonen en de olijfolie door het uimengsel. Breng op smaak met zwarte peper en zout.
Sperziebonensalade
Zo simpel kan het zijn: boontjes, tomaten, een uitje en een makkelijke dressing. En zo heb je in nog geen 20 minuten een lekker bijgerecht op tafel staan.
bijgerecht
null personen
175 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de bonen en kook in 8 min. beetgaar. Spoel af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd de ui in flinterdunne ringen en meng deze met de azijn. Laat dit 10 min. staan.
Halveer de cherrytomaten en schep de tomaten met de sperziebonen en de olijfolie door het uimengsel. Breng op smaak met zwarte peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g verse sperziebonen
1 rode ui
1 el azijn
250 g cherrytomaten
4 el olijfolie extra vierge