Mimosa-eieren
Aan de slag
Snijd de eieren in de lengte doormidden, doe de eidooiers in een kommetje en prak ze fijn. Breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout. Roer in een ander kommetje de bieslook en de peterselie door de roomkaas en breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout. Schep de kruidenroomkaas in de eiwithelften. Bestrooi met de eigeelkruimels: ze lijken op de bloemetjes van de mimosa. Serveer de eieren met geroosterd brood en een salade van komkommer en bosui.
Gevulde eieren maken
Instructievideo - 01:40 min.
Mimosa-eieren
null personen
55 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de eieren in de lengte doormidden, doe de eidooiers in een kommetje en prak ze fijn. Breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout. Roer in een ander kommetje de bieslook en de peterselie door de roomkaas en breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout. Schep de kruidenroomkaas in de eiwithelften. Bestrooi met de eigeelkruimels: ze lijken op de bloemetjes van de mimosa. Serveer de eieren met geroosterd brood en een salade van komkommer en bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
0 (versgemalen) witte peper
1 el bieslook
1 el peterselie
1 el roomkaas