Roerei met truffelolie
Aan de slag
Veeg de champignons met een stuk keukenpapier schoon en snijd in stukjes. Verhit de helft van de boter in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag en bak de stukjes champignon al omscheppend 3 min. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de champignons over de eierdopjes. Klop in een kom de eieren los. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verhit de rest van de boter in de pan en schenk de losgeklopte eieren erin. Laat al roerend op laag vuur stollen. Bak de eieren niet te lang, want het roerei moet nog wel smeuïg zijn. Schep het roerei op de champignons in de dopjes. Druppel de olie erover en leg op elk dopje wat sprietjes bieslook. Lekker met geroosterd brood.
Roerei met truffelolie
null personen
105 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Veeg de champignons met een stuk keukenpapier schoon en snijd in stukjes. Verhit de helft van de boter in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag en bak de stukjes champignon al omscheppend 3 min. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de champignons over de eierdopjes. Klop in een kom de eieren los. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verhit de rest van de boter in de pan en schenk de losgeklopte eieren erin. Laat al roerend op laag vuur stollen. Bak de eieren niet te lang, want het roerei moet nog wel smeuïg zijn. Schep het roerei op de champignons in de dopjes. Druppel de olie erover en leg op elk dopje wat sprietjes bieslook. Lekker met geroosterd brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g kastanjechampignons
40 g boter
4 eieren
2 el olijfolie extra vierge witte truffelaroma
0 sprietjes bieslook
Dit heb je nodig
8 diepe eierdopjes