Gekookt ei met sesamdip
Aan de slag
Rooster de hazelnoten en de sesamzaad in ca. 4 min. in een droge koekenpan. Laat afkoelen en maal in een keukenmachine met de koriander, komijn en peper en zout naar smaak. Kook 4 eieren in ca. 8 min. hard. Pel en halveer ze. Serveer met de olijfolie en de dip. Doop het ei eerst in de olie en dan in de dip.
Gekookt ei met sesamdip
null personen
250 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de hazelnoten en de sesamzaad in ca. 4 min. in een droge koekenpan. Laat afkoelen en maal in een keukenmachine met de koriander, komijn en peper en zout naar smaak. Kook 4 eieren in ca. 8 min. hard. Pel en halveer ze. Serveer met de olijfolie en de dip. Doop het ei eerst in de olie en dan in de dip.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el hazelnoten
2 el sesamzaad
1 tl gemalen koriander (ketoembar)
1 tl komijn (djinten)
4 eieren
3 el olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
keukenmachine