Pitabroodjes met geitenkaas en notenmix
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Hazelnoten fijnhakken. In droge koekenpan hazelnoten en sesamzaad ca. 5 minuten op laag vuur roosteren. Intussen broodjes halveren tot halve maantjes. Broodjes vanaf midden voorzichtig insnijden tot zakjes ontstaan. Plakken geitenkaas elk in 4 stukken snijden. Halve broodjes vullen met kaas. Bedruppelen met honing. Broodjes met opening naar boven tussen richels van rooster ca. 20 cm onder grill schuiven en ca. 2 minuten grillen tot kaas begint te smelten. Koriander, munt en zout door notenmengsel roeren. Notenmengsel over kaas strooien. Direct serveren.
Pitabroodjes met geitenkaas en notenmix
null porties
150 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Hazelnoten fijnhakken. In droge koekenpan hazelnoten en sesamzaad ca. 5 minuten op laag vuur roosteren. Intussen broodjes halveren tot halve maantjes. Broodjes vanaf midden voorzichtig insnijden tot zakjes ontstaan. Plakken geitenkaas elk in 4 stukken snijden. Halve broodjes vullen met kaas. Bedruppelen met honing. Broodjes met opening naar boven tussen richels van rooster ca. 20 cm onder grill schuiven en ca. 2 minuten grillen tot kaas begint te smelten. Koriander, munt en zout door notenmengsel roeren. Notenmengsel over kaas strooien. Direct serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels hazelnoten
2 eetlepels sesamzaad
4 shoarmabroodjes
2 plakken geitenkaas
2 theelepels vloeibare
1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gedroogde munt
1 mespunt zout