Minibroodjes met roerei en bieslook
Aan de slag
Klop de eieren met de slagroom met een garde los in een grote kom. Voeg peper en zout toe. Verwarm een koekenpan en laat de boter in de pan smelten. Schenk als de boter begint te kleuren in een keer het eimengsel in de pan. Blijf constant roeren terwijl u het ei op middelhoog vuur verwarmt. Draai als het ei half gestold is het vuur onder de pan uit. Blijf roeren en voeg 2 el bieslook toe. Laat het roerei nog 5 min. rusten. Beleg de minibroodjes met het roerei en strooi er nog 2 el bieslook over.
Minibroodjes met roerei en bieslook
null personen
320 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren met de slagroom met een garde los in een grote kom. Voeg peper en zout toe. Verwarm een koekenpan en laat de boter in de pan smelten. Schenk als de boter begint te kleuren in een keer het eimengsel in de pan. Blijf constant roeren terwijl u het ei op middelhoog vuur verwarmt. Draai als het ei half gestold is het vuur onder de pan uit. Blijf roeren en voeg 2 el bieslook toe. Laat het roerei nog 5 min. rusten. Beleg de minibroodjes met het roerei en strooi er nog 2 el bieslook over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 eieren
1 bekertje slagroom
25 g boter
½ bakje bieslook
8 luxe minibroodjes