Rundvlees-kokosschotel
Aan de slag
Kool in repen snijden. Peterselie fijnsnijden. Cashewnoten grof hakken. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Cashewnoten en peterselie door rijst scheppen en met deksel op pan 15 min. laten staan. Intussen olie in wok verhitten en runderreepjes omscheppend bruinbakken. Kokosmelk en boemboe toevoegen, doorscheppen en aan de kook brengen. Kool en peen toevoegen en gerecht ca. 3 min. laten stoven. Rijst over 4 borden verdelen. Rundvlees ernaast scheppen.
Rundvlees-kokosschotel
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kool in repen snijden. Peterselie fijnsnijden. Cashewnoten grof hakken. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Cashewnoten en peterselie door rijst scheppen en met deksel op pan 15 min. laten staan. Intussen olie in wok verhitten en runderreepjes omscheppend bruinbakken. Kokosmelk en boemboe toevoegen, doorscheppen en aan de kook brengen. Kool en peen toevoegen en gerecht ca. 3 min. laten stoven. Rijst over 4 borden verdelen. Rundvlees ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Chinese kool
½ zakje verse peterselie
50 g ongezouten cashewnoten
300 g pandanrijst
2 eetlepels zonnebloemolie
2 x 225 gr runderreepjes naturel
½ blik kokosmelk
1 kuipje boemboe rendang vlees
1 zak peen julienne
Dit heb je nodig
wok