Gekruide rundvleesschotel
Eenvoudig én vol smaak? Het kan! Met dit kruidige Indonesische gerecht bijvoorbeeld.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de boter in een braadpan.
Fruit de ui ca. 2 min., voeg de vleesreepjes toe en bak ca. 1 min mee. Voeg het water en de boemboe toe en laat het geheel ca. 10 min. onafgedekt sudderen. Kook intussen de sperziebonen in ca. 5 min. beetgaar. Serveer de rijst met het vleesgerecht, de sperziebonen en seroendeng.
Gekruide rundvleesschotel
Eenvoudig én vol smaak? Het kan! Met dit kruidige Indonesische gerecht bijvoorbeeld.
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de boter in een braadpan.
Fruit de ui ca. 2 min., voeg de vleesreepjes toe en bak ca. 1 min mee. Voeg het water en de boemboe toe en laat het geheel ca. 10 min. onafgedekt sudderen. Kook intussen de sperziebonen in ca. 5 min. beetgaar. Serveer de rijst met het vleesgerecht, de sperziebonen en seroendeng.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g snelkookrijst
2 uien
3 el ongezouten roomboter
500 g runderreepjes
250 ml water
100 g boemboe rendang vlees
500 g koelverse gebroken sperziebonen
4 el seroendeng