Sperziebonen-aardappelraita
Aan de slag
Rooster de amandelen al omscheppend goudbruin in een antiaanbakpan. Versnipper 1/2 ui en snijd de rest in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappel met de gesnipperde ui en de kerrie in 20 min. goudbruin. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Schep de aardappel door de yoghurt, breng op smaak met de koriander en zout en (versgemalen) peper. Meng de sperziebonen met de ongebakken uiringen. Strooi de amandelen erover.
Sperziebonen-aardappelraita
hoofdgerecht
null personen
320 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de amandelen al omscheppend goudbruin in een antiaanbakpan. Versnipper 1/2 ui en snijd de rest in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappel met de gesnipperde ui en de kerrie in 20 min. goudbruin. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Schep de aardappel door de yoghurt, breng op smaak met de koriander en zout en (versgemalen) peper. Meng de sperziebonen met de ongebakken uiringen. Strooi de amandelen erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje amandelschaafsel
1 rode ui
2 el zonnebloemolie
1 zakje aardappeldobbeltjes
2 tl kerriepoeder
500 g sperziebonen
1 bakje Griekse yoghurt
1 bakje verse koriander