Sperziebonen-aardappelraita
bewaar
bewaar

Sperziebonen-aardappelraita

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rooster de amandelen al omscheppend goudbruin in een antiaanbakpan. Versnipper 1/2 ui en snijd de rest in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappel met de gesnipperde ui en de kerrie in 20 min. goudbruin. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Schep de aardappel door de yoghurt, breng op smaak met de koriander en zout en (versgemalen) peper. Meng de sperziebonen met de ongebakken uiringen. Strooi de amandelen erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonen-aardappelraita

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig