Pasta puttanesca
Écht Italiaanse pasta met de pure smaken van kappertjes, ansjovis en peterselie.
Aan de slag
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook lichtbruin.
Snijd de peterselie fijn. Schelp de knoflook met de olie door de pasta, roer dan de ansjovis, de kappertjes en de peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Pasta puttanesca
Écht Italiaanse pasta met de pure smaken van kappertjes, ansjovis en peterselie.
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook lichtbruin.
Snijd de peterselie fijn. Schelp de knoflook met de olie door de pasta, roer dan de ansjovis, de kappertjes en de peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g tagliatelle
2 tenen knoflook
4 el traditionele olijfolie
2 el verse peterselie
46 g ansjovisfilets in olie in blik
3 el kappertjes