Groenterisotto met knoflookgarnalen
bewaar
bewaar

Groenterisotto met knoflookgarnalen

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Sjalotjes pellen en fijnsnijden. Paprika's in dunne repen snijden. Dille fijnsnijden. 2 el olijfolie in braadpan verhitten en sjalotjes ca. 1 min. bakken. Rijst toevoegen en meebakken tot alle korrels glanzen. Bouillon deel voor deel toevoegen en risotto in ca. 10 min. gaarkoken. Paprika laatste 3 min. laten meekoken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Dille door risotto scheppen en risotto met deksel op pan ca. 15 min. laten staan. Intussen rest olijfolie in wok verhitten en mosselen en garnalen ca. 2 min. omscheppend bakken. Risotto over 4 diepe borden verdelen. Mossel-garnalenmengsel erover verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groenterisotto met knoflookgarnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig