Röstikoekjes met gravad lachs
Aan de slag
Gravad lachs met uitsteekvormpje in 20 rondjes snijden. In schaal ei met slagroom loskloppen. Rösti door eiermengsel scheppen. Op smaak brengen met snufje zout en peper. In koekenpan olie verhitten en telkens ca. 1/2 eetlepel beslag in de pan scheppen. Met onderkant van eetlepel plat drukken. Röstikoekjes ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Koekjes op voorverwarmde schaal leggen en op elk koekje een plakje gravad lachs leggen. Garneren met toefje dille.
Röstikoekjes met gravad lachs
null porties
40 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Gravad lachs met uitsteekvormpje in 20 rondjes snijden. In schaal ei met slagroom loskloppen. Rösti door eiermengsel scheppen. Op smaak brengen met snufje zout en peper. In koekenpan olie verhitten en telkens ca. 1/2 eetlepel beslag in de pan scheppen. Met onderkant van eetlepel plat drukken. Röstikoekjes ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Koekjes op voorverwarmde schaal leggen en op elk koekje een plakje gravad lachs leggen. Garneren met toefje dille.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g gravad lachs (zalm)
1 ei
2 eetlepels slagroom
150 g rösti
3 eetlepels olijfolie
2 takjes dille
Dit heb je nodig
uitsteekvormpje doorsnede 3 cm