Gevulde witlofschuitjes
Aan de slag
Appel schillen, klokhuis verwijderen en in kleine stukjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Peterselie fijnhakken. Walnoten grof hakken. Roquefort in plakken snijden, in stukjes snijden en in kom mengen met appelblokjes. In andere kom gehakte peterselie mengen met spekjes en walnoten. Blaadjes witlof wassen, droogdeppen met keukenpapier en besprenkelen met citroensap. Witlofschuitjes vullen met kaasmengsel en noten-spekmengsel erover strooien. Schuitjes serveren op schaal of per persoon op kleine bordjes.
Gevulde witlofschuitjes
null porties
55 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Appel schillen, klokhuis verwijderen en in kleine stukjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Peterselie fijnhakken. Walnoten grof hakken. Roquefort in plakken snijden, in stukjes snijden en in kom mengen met appelblokjes. In andere kom gehakte peterselie mengen met spekjes en walnoten. Blaadjes witlof wassen, droogdeppen met keukenpapier en besprenkelen met citroensap. Witlofschuitjes vullen met kaasmengsel en noten-spekmengsel erover strooien. Schuitjes serveren op schaal of per persoon op kleine bordjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ appel
1 eetlepel citroensap
2 takjes peterselie
25 g walnoten
100 g roquefort (kaas)
1 zakje spekreepjes
12 blaadjes witlof
Dit heb je nodig
keukenpapier