Rosbief-witlofsalade
Aan de slag
Pureer met de staafmixer de helft van de kaas met 2 el water en de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en haal de blaadjes los. Schep de rucola en het witlof om met de dressing en verdeel over 4 borden. Pluk de radijsjes van de takjes en rol de rosbief op tot 'roosjes'. Verdeel de rosbief, walnoten en de radijsjes over de salade.
Rosbief-witlofsalade
hoofdgerecht
null personen
280 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pureer met de staafmixer de helft van de kaas met 2 el water en de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en haal de blaadjes los. Schep de rucola en het witlof om met de dressing en verdeel over 4 borden. Pluk de radijsjes van de takjes en rol de rosbief op tot 'roosjes'. Verdeel de rosbief, walnoten en de radijsjes over de salade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g roquefort
2 el mayonaise
2 stronken witlof
2 zakken rucola
1 bosje radijs
150 g rosbief
50 g walnoten
Dit heb je nodig
staafmixer