Rosbief en rauwkost met zoutdip
bewaar
bewaar

Rosbief en rauwkost met zoutdip

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Radijsjes schoonmaken, klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Komkommer schoonmaken en in langwerpige stukken snijden. Bospeen schoonmaken en klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Rauwkost op bord leggen. Sneetjes brood met boter besmeren en elk sneetje 2 keer diagonaal in stukken snijden. Driehoekjes brood met rosbief beleggen en op schaal leggen. Zout in zoutmolen malen en in bakje doen. Schotel serveren en aan tafel rauwkost en brood in zout dopen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rosbief en rauwkost met zoutdip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig