Witlofschuitjes met zalm en mayo
bewaar
bewaar

Witlofschuitjes met zalm en mayo

Zalm, witlof en frisse appel: deze hapjes moet je gewoon eens proberen.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook het ei in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en prak fijn. Snijd ondertussen de onderkant van de stronkjes witlof en haal de blaadjes los. Leg van elke stronk 8 blaadjes als schuitjes op een grote platte schaal. Verwijder het klokhuis van de appel en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes (julienne). Schep om met het citroensap. Haal de blaadjes van de takjes dragon en snijd 2/3 fijn. Meng dit door de mayonaise. Verdeel eerst de appel en zalm en dan de mayonaise en het ei over de witlofschuitjes. Garneer met de rest van de dragon.

bereidingstipCheck de instructievideo op ah.nl/allerhande/julienne en zie hoe je de snijtechniek onder de knie krijgt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witlofschuitjes met zalm en mayo

Zalm, witlof en frisse appel: deze hapjes moet je gewoon eens proberen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig