Volkorenclubsandwich met ei, zalm en komkommer
Lunch eens luxe met deze rijkgevulde, dubbeldikke sandwich vol smaken.
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de komkommers in de lengte in plakjes. Meng de mosterd met de dragon en guacamole. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Besmeer per persoon 1 sneetje brood aan 1 kant met de guacamole. Verdeel de sla over de rest van de sneetjes en beleg de helft hiervan ook nog met de komkommer en zalm. Stapel op elk sneetje met zalm 1 sneetje met sla. Beleg deze met plakjes ei en breng op smaak met peper. Leg de sneetjes met de guacamole naar beneden erop. Steek in elke sandwich 2 satéprikkers en snijd het brood schuin door. Serveer direct.
Volkorenclubsandwich met ei, zalm en komkommer
Lunch eens luxe met deze rijkgevulde, dubbeldikke sandwich vol smaken.
null personen
465 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de komkommers in de lengte in plakjes. Meng de mosterd met de dragon en guacamole. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Besmeer per persoon 1 sneetje brood aan 1 kant met de guacamole. Verdeel de sla over de rest van de sneetjes en beleg de helft hiervan ook nog met de komkommer en zalm. Stapel op elk sneetje met zalm 1 sneetje met sla. Beleg deze met plakjes ei en breng op smaak met peper. Leg de sneetjes met de guacamole naar beneden erop. Steek in elke sandwich 2 satéprikkers en snijd het brood schuin door. Serveer direct.
algemeen:
algemeen:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
4 snoepkomkommers
2 el dijonmosterd
1 tl gedroogde dragon
200 g koelverse guacamole
12 sneetjes volkorenbrood
40 g jonge bladsla met babyspinazie
100 g gerookte zalm
Dit heb je nodig
satéprikkers