Dubbeldekker met kip en komkommer
Een dubbeldikke boterham met kip en komkommer, dat is dubbel feest voor de lunch op school!
Aan de slag
Snijd de snoepkomkommers en de augurken in dunne schuine plakjes. Besmeer de sneetjes volkorenbrood met de halvanaise.
Verdeel de gerookte kipfilet, komkommer en augurk over de helft van het brood.
Leg steeds 2 belegde sneetjes op elkaar en dek af met de overige sneetjes brood, met de besmeerde kant naar beneden. Snijd doormidden.
Hoe moet je snijden?
Instructievideo - 02:03 min.
Dubbeldekker met kip en komkommer
Een dubbeldikke boterham met kip en komkommer, dat is dubbel feest voor de lunch op school!
null personen
365 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de snoepkomkommers en de augurken in dunne schuine plakjes. Besmeer de sneetjes volkorenbrood met de halvanaise.
Verdeel de gerookte kipfilet, komkommer en augurk over de helft van het brood.
Leg steeds 2 belegde sneetjes op elkaar en dek af met de overige sneetjes brood, met de besmeerde kant naar beneden. Snijd doormidden.
vegatip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 snoepkomkommers
100 g augurken zoetzuur
12 sneetjes volkorenbrood
4 el halvanaise
16 plakjes gerookte kipfilet (vleeswaren)