Artisjokbodems met warme basilicumdressing
Aan de slag
Rooster de cashewnoten in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen en hak fijn. Spoel de artisjokharten onder koud water en dep droog met keukenpapier.
Maal de basilicumblaadjes in de keukenmachine. Voeg het citroenrasp, de mosterd, olie en wijn toe. Pureer tot een gladde saus.
Verwarm de basilicumsaus op laag vuur zonder aan de kook te brengen. Roer de cashewnoten erdoor en breng op smaak met peper en zout. Vul de artisjokharten met de saus. Serveer direct.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Artisjokbodems met warme basilicumdressing
null porties
70 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de cashewnoten in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen en hak fijn. Spoel de artisjokharten onder koud water en dep droog met keukenpapier.
Maal de basilicumblaadjes in de keukenmachine. Voeg het citroenrasp, de mosterd, olie en wijn toe. Pureer tot een gladde saus.
Verwarm de basilicumsaus op laag vuur zonder aan de kook te brengen. Roer de cashewnoten erdoor en breng op smaak met peper en zout. Vul de artisjokharten met de saus. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
40 g ongezouten cashewnoten
2 blikken artisjokharten
1 bakje basilicum
1 tl citroenrasp
1 tl mosterd
3 el notenolie
100 ml droge witte wijn
Dit heb je nodig
keukenmachine