Crostini met paté en zoete ui
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan. Voeg de ui toe en bak op hoog vuur aan. Zet het vuur laag en laat in 30 min. gaar worden. Roer af en toe. Neem van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het brood in 8 sneetjes en halveer ze in de breedte. Bestrijk ze dun met de olie en rooster ze boven in de oven in ca. 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Laat afkoelen.
Roer ondertussen de paté los met de wijn en de knoflook. Bestrijk de crostini royaal met de paté. Serveer de ui erbij. Bestrooi met peper. Lekker met fijngesneden platte peterselie.
Crostini met paté en zoete ui
null personen
350 kcal
45 min. bereiden
6 min. wachten
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan. Voeg de ui toe en bak op hoog vuur aan. Zet het vuur laag en laat in 30 min. gaar worden. Roer af en toe. Neem van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het brood in 8 sneetjes en halveer ze in de breedte. Bestrijk ze dun met de olie en rooster ze boven in de oven in ca. 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Laat afkoelen.
Roer ondertussen de paté los met de wijn en de knoflook. Bestrijk de crostini royaal met de paté. Serveer de ui erbij. Bestrooi met peper. Lekker met fijngesneden platte peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g boter
2 zoete uien
1 brood
4 el olijfolie
300 g roompaté
50 ml droge witte wijn
½ teen knoflook