Krokante sesamgarnalen met mango-muntchutney
bewaar
bewaar

Krokante sesamgarnalen met mango-muntchutney

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Laat in de keukenmachine de chutney kort gladdraaien. Meng de munt erdoor. Verhit de olie tot ca. 160 °C. Strooi de bloem in een diep bord. Klop het ei los met een scheutje water. Meng in een diep bord het paneermeel met het sesamzaad. Besprenkel de garnalen met citroensap. Wentel de garnalen eerst door de bloem en daarna door het ei. Rol de garnalen vervolgens door het paneermeel-sesammengsel, zodat een stevig korstje ontstaat. Frituur telkens een aantal garnalen in ca. 1 minuut goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer met de mango-muntchutney.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante sesamgarnalen met mango-muntchutney

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig