Bloemkool-broccolicurry met kip
Met geroosterde amandelen voor een lekkere bite.
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een wok en bak de kip bruin. Breng eventueel met zout op smaak. Voeg de bloemkool- en de broccoliroosjes toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta toe en bak 1 min. mee. Schenk de kokosmelk erbij en breng aan de kook.
Kook de groenten in ca. 4 min. beetgaar. Knip ondertussen de bieslook fijn. Verdeel de couscous over de borden en schep de curry ernaast. Bestrooi met de amandelen en de bieslook.
Bloemkool-broccolicurry met kip
Met geroosterde amandelen voor een lekkere bite.
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een wok en bak de kip bruin. Breng eventueel met zout op smaak. Voeg de bloemkool- en de broccoliroosjes toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta toe en bak 1 min. mee. Schenk de kokosmelk erbij en breng aan de kook.
Kook de groenten in ca. 4 min. beetgaar. Knip ondertussen de bieslook fijn. Verdeel de couscous over de borden en schep de curry ernaast. Bestrooi met de amandelen en de bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g couscous
3 el traditionele olijfolie
360 g kipfilet
350 g koelverse bloemkool- en broccoliroosjes
1½ el Fairtrade Original Thaise groene curry kruidenpasta
300 ml kokosmelk
10 g verse bieslook
40 g ongezouten geroosterde amandelen
Dit heb je nodig
wok