Poffertjes met kaneelsuiker en anijsboter
Aan de slag
Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een deel van de boter in de poffertjespan en bak de poffertjes tot de bovenkant bijna droog is. Keer ze met een vork en bak ook de onderkant goudbruin. Leg de poffertjes dakpansgewijs op een warm bord en houd warm onder aluminiumfolie of in een warme oven (100 °C). Bak op dezelfde manier nog drie porties poffertjes. Roer de gestampte muisjes door de rest van de boter. Meng de suiker met de kaneel. Strooi de kaneelsuiker over de poffertjes en leg op elke portie een flinke lepel anijsboter. Serveer direct.
Poffertjes met kaneelsuiker en anijsboter
nagerecht
null personen
390 kcal
40 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een deel van de boter in de poffertjespan en bak de poffertjes tot de bovenkant bijna droog is. Keer ze met een vork en bak ook de onderkant goudbruin. Leg de poffertjes dakpansgewijs op een warm bord en houd warm onder aluminiumfolie of in een warme oven (100 °C). Bak op dezelfde manier nog drie porties poffertjes. Roer de gestampte muisjes door de rest van de boter. Meng de suiker met de kaneel. Strooi de kaneelsuiker over de poffertjes en leg op elke portie een flinke lepel anijsboter. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak poffertjesmix
100 g boter
½ tl gestampte muisjes
4 el fijne suiker
½ el kaneel
Dit heb je nodig
poffertjespan