Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien
Aan de slag
Snijd de aardbeien in dunne plakjes en meng in een kom met de azijn en gestampte muisjes.
Verhit de grillpan. Bestrijk het brood dun met de olie en rooster het in de grillpan in 3 minuten, of tot het goudbruin is. Keer halverwege.
Verdeel het brood over 4 borden en schep de aardbeien erop. Maal de chilipeper erboven en serveer direct. Lekker met een bolletje vanille-ijs.
Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien
nagerecht
null personen
195 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aardbeien in dunne plakjes en meng in een kom met de azijn en gestampte muisjes.
Verhit de grillpan. Bestrijk het brood dun met de olie en rooster het in de grillpan in 3 minuten, of tot het goudbruin is. Keer halverwege.
Verdeel het brood over 4 borden en schep de aardbeien erop. Maal de chilipeper erboven en serveer direct. Lekker met een bolletje vanille-ijs.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g aardbeien
1 el balsamicoazijn
1½ el gestampte muisjes
4 dikke plakken rozijnenbrood
1 el olijfolie
0 chilipeper
Dit heb je nodig
grillpan