Pompoencouscous met champignons
bewaar
bewaar

Pompoencouscous met champignons

20 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm oven voor op 220 °C. Boen schil van pompoen schoon. Halveer pompoen, verwijder zaden en snijd helften in stukjes (niet schillen). Meng pompoen met 4 el olie, peper en zout in ingevette braadslee en rooster ca. 20 minuten in oven. Schep halverwege om. Schep kwark in kom, pers knolflook erboven uit en breng op smaak met peper en zout. Veeg champignons schoon en halveer. Halveer cherrytomaten. Wel couscous (afgedekt) in 500 ml kokend water in ca. 8 minuten. Verhit rest van olie in koekenpan en bak champignons met 1 tl basilicum in ca. 3 minuten goudbruin. Voeg cherrytomaten toe en bak 2 minuten mee. Meng pompoen, champignonmengsel en couscous. Verdeel over vier borden met flinke lepel knoflookkwark en rest basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pompoencouscous met champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig