Gevuld filetlapje met spinazie
bewaar
bewaar

Gevuld filetlapje met spinazie

20 min. bereiden / 15 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. Tomaatjes in ovenschaal leggen en met 2 el olijfolie besprenkelen. Ovenschaal met tomaatjes in oven zetten en tegelijkertijd filetlapjes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Tomaatjes ca. 3 min. langer in de oven laten. Rest olijfolie verhitten in koekenpan en krieltjes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In andere droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Intussen grote pan met ruim water aan de kook brengen, vuur uitzetten en spinazie ca. 1 min. onderdompelen. Afgieten in vergiet. Prikkers van filetlapjes verwijderen en vlees in plakken snijden. Naar smaak zout en peper toevoegen aan spinazie en vlees erop leggen. Tomaatjes bestrooien met pijnboompitten. Krieltjes bestrooien met zout en beide serveren bij spinazie met filetlapjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevuld filetlapje met spinazie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig