Krieltjes-groentesalade met ham
Aan de slag
Krieltjes in ruim kokend water met zout in 5 min. gaarkoken. Afgieten en aardappeltjes op platte schaal snel laten afkoelen. Tomaatjes halveren. In grote slaschaal azijn met olijfolie mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Bieslook erboven fijnknippen. Aardappeltjes, hamreepjes en tomaat er luchtig door mengen. Rucola over 4 borden verdelen. Krieltjessalade erop scheppen en bestrooien met pijnboompitten.
Krieltjes-groentesalade met ham
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Krieltjes in ruim kokend water met zout in 5 min. gaarkoken. Afgieten en aardappeltjes op platte schaal snel laten afkoelen. Tomaatjes halveren. In grote slaschaal azijn met olijfolie mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Bieslook erboven fijnknippen. Aardappeltjes, hamreepjes en tomaat er luchtig door mengen. Rucola over 4 borden verdelen. Krieltjessalade erop scheppen en bestrooien met pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakken krieltjes
1 schaaltje cherrytomaten
2 el witte-wijnazijn
3 el olijfolie
1 zakje verse bieslook
1 duopak hamreepjes
1 zak rucola
1 bakje pijnboompitten