Asperges met vegan ham, krieltjes & ei
Klassieke asperges met ei, krieltjes, boter en... vegan ham!
Aan de slag
Kook de asperges in ruim water met eventueel zout 10 min. Kook de krieltjes in ruim water met zout in ca. 8 min. gaar. Kook de eieren in 8 min. hard. Giet de asperges en krieltjes af in een vergiet. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en prak ze fijn.
Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Snijd de bieslook fijn. Verdeel de asperges, krieltjes en vegan ham over de borden. Giet de warme boter over de asperges. Bestrooi met het eikruim en de bieslook.
Asperges met vegan ham, krieltjes & ei
Klassieke asperges met ei, krieltjes, boter en... vegan ham!
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de asperges in ruim water met eventueel zout 10 min. Kook de krieltjes in ruim water met zout in ca. 8 min. gaar. Kook de eieren in 8 min. hard. Giet de asperges en krieltjes af in een vergiet. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en prak ze fijn.
Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Snijd de bieslook fijn. Verdeel de asperges, krieltjes en vegan ham over de borden. Giet de warme boter over de asperges. Bestrooi met het eikruim en de bieslook.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g geschilde witte asperges
500 g kleine krieltjes
4 middelgrote scharreleieren
100 g kruidenboter
10 g verse bieslook
200 g vegan smoky ham free slices