Asperges met vegan ham, krieltjes & ei
bewaar
bewaar

Asperges met vegan ham, krieltjes & ei

Klassieke asperges met ei, krieltjes, boter en... vegan ham!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de asperges in ruim water met eventueel zout 10 min. Kook de krieltjes in ruim water met zout in ca. 8 min. gaar. Kook de eieren in 8 min. hard. Giet de asperges en krieltjes af in een vergiet. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en prak ze fijn.

Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Snijd de bieslook fijn. Verdeel de asperges, krieltjes en vegan ham over de borden. Giet de warme boter over de asperges. Bestrooi met het eikruim en de bieslook.

variatietipWil je dit gerecht liever met vlees? Dan kun je de vegan ham ook vervangen door (rauwe) ham.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Asperges met vegan ham, krieltjes & ei

Klassieke asperges met ei, krieltjes, boter en... vegan ham!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig