Miesalade met paksoi, peultjes en taugé
Aan de slag
Eiermie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking en direct afspoelen met koud water. Dressing door eiermie scheppen. Paksoi in stukjes snijden. Pan met ruim water met zout aan de kook brengen en peultjes in 5 min. beetgaar koken. Paksoi met taugé laatste minuut meekoken. Afgieten en afspoelen met koud water. Groenten door mie scheppen en salade tot gebruik in koelkast zetten. Vlak voor opdienen koriander fijnsnijden en met cashewnoten door miesalade scheppen.
Miesalade met paksoi, peultjes en taugé
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Eiermie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking en direct afspoelen met koud water. Dressing door eiermie scheppen. Paksoi in stukjes snijden. Pan met ruim water met zout aan de kook brengen en peultjes in 5 min. beetgaar koken. Paksoi met taugé laatste minuut meekoken. Afgieten en afspoelen met koud water. Groenten door mie scheppen en salade tot gebruik in koelkast zetten. Vlak voor opdienen koriander fijnsnijden en met cashewnoten door miesalade scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Chinese eiermie
100 ml dressing
1 stronk paksoi
1 pak peultjes
1 schaaltje taugé
1 zakje verse koriander
2 x 100 g cashewnoten