Mie met paddestoelen en cashewnoten
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes en champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Peultjes schoonmaken. In wok olie verhitten. Paddestoelen en peultjes toevoegen en ca. 5 minuten roerbakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Taugé toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Mie mengen met groentemengsel en op smaak brengen met zout en peper. Cashewnoten grofhakken en over mie strooien. Lekker met atjar tjampoer.
Mie met paddestoelen en cashewnoten
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes en champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Peultjes schoonmaken. In wok olie verhitten. Paddestoelen en peultjes toevoegen en ca. 5 minuten roerbakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Taugé toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Mie mengen met groentemengsel en op smaak brengen met zout en peper. Cashewnoten grofhakken en over mie strooien. Lekker met atjar tjampoer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak eiermie
2 bakjes shii-takes
1 bakje champignons
150 g peultjes
3 eetlepels roerbakolie
2 teentjes knoflook
1 schaaltje taugé
75 g gezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
wok