Chinese wokschotel met peultjes
Aan de slag
Mie in 6 min. beetgaar koken. In wok 3 el olie met knoflook verhitten. Peultjes, worteltjes en paprika erbij scheppen en 3 min. roerbakken. Eieren loskloppen met zout en peper. In koekenpan 1 el olie verhitten en van eieren omelet bakken. Taugé, surimi, oestersaus, vissaus en mie door groenten scheppen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Omelet in reepjes snijden en door mie roeren.
Chinese wokschotel met peultjes
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Mie in 6 min. beetgaar koken. In wok 3 el olie met knoflook verhitten. Peultjes, worteltjes en paprika erbij scheppen en 3 min. roerbakken. Eieren loskloppen met zout en peper. In koekenpan 1 el olie verhitten en van eieren omelet bakken. Taugé, surimi, oestersaus, vissaus en mie door groenten scheppen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Omelet in reepjes snijden en door mie roeren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Chinese eiermie
4 eetlepels roerbakolie
2 teentjes knoflook
250 g peultjes
300 g worteltjes
1 gele paprika
2 eieren
125 g taugé
300 g surimi
4 eetlepels oestersaus
2 eetlepels vissaus
Dit heb je nodig
wok