Roergebakken peultjes met biefstuk
Beetje snijden, alles wokken en kláár is je heerlijke wokgerecht.
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Schil de gember en snijd in stukjes. Schep in een kom de biefstuk om met de knoflook, gember en zout en peper naar smaak. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking
Verhit de olie in een wok en bak de biefstukreepjes in twee porties al omscheppend op hoog vuur rondom snel bruin. Schep ze uit de wok. Halveer de peultjes in de lengte.
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de peultjes 3-5 minuten op hoog vuur. Pers de limoen. Schep dan de gebakken biefstukreepjes, de oestersaus en het limoensap erdoor.
Verwarm het gerecht op halfhoog vuur nog heel even goed door en serveer het met de rijst.
Roergebakken peultjes met biefstuk
Beetje snijden, alles wokken en kláár is je heerlijke wokgerecht.
hoofdgerecht
null personen
225 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Schil de gember en snijd in stukjes. Schep in een kom de biefstuk om met de knoflook, gember en zout en peper naar smaak. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking
Verhit de olie in een wok en bak de biefstukreepjes in twee porties al omscheppend op hoog vuur rondom snel bruin. Schep ze uit de wok. Halveer de peultjes in de lengte.
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de peultjes 3-5 minuten op hoog vuur. Pers de limoen. Schep dan de gebakken biefstukreepjes, de oestersaus en het limoensap erdoor.
Verwarm het gerecht op halfhoog vuur nog heel even goed door en serveer het met de rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g biefstukreepjes
1 teen knoflook
2 cm verse gember
100 g zilvervliesrijst
4 el roerbakolie
400 g verse peultjes
2 el oestersaus
1 limoen
Dit heb je nodig
wok