Spinazie-tomaatsalade
Zo eenvoudig, maar zó lekker: de zoet-zuur-zoute dressing van honing, balsamicoazijn en spekjes doet het 'm.
Aan de slag
Verhit in een koekenpan met anti aanbaklaag 2/3 van de olijfolie en bak de aardappelschijfjes goudbruin en gaar.
Verhit in een koekenpan de rest van de olijfolie en bak de spekblokjes uit. Roer de balsamicoazijn en de honing erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Snijd de tomaten in reepjes. Verdeel de spinazie met de tomaat over de borden en lepel de spekjesdressing erop. Schep de aardappelschijfjes ernaast.
Spinazie-tomaatsalade
Zo eenvoudig, maar zó lekker: de zoet-zuur-zoute dressing van honing, balsamicoazijn en spekjes doet het 'm.
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit in een koekenpan met anti aanbaklaag 2/3 van de olijfolie en bak de aardappelschijfjes goudbruin en gaar.
Verhit in een koekenpan de rest van de olijfolie en bak de spekblokjes uit. Roer de balsamicoazijn en de honing erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Snijd de tomaten in reepjes. Verdeel de spinazie met de tomaat over de borden en lepel de spekjesdressing erop. Schep de aardappelschijfjes ernaast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el milde olijfolie
700 g aardappelschijfjes
250 g gerookte spekblokjes
2 el balsamicoazijn
1 el vloeibare honing
4 trostomaten
300 g verse bladspinazie