Tonijnsteak met pittige avocadosalade
bewaar
bewaar

Tonijnsteak met pittige avocadosalade

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Tonijnsteaks laten ontdooien. Zaadlijst van rode peper verwijderen en peper fijnsnijden. Dressing kloppen van gembersiroop, sinaasappelsap, 2 el olie en rode peper. Komkommer wassen, uiteinden verwijderen en rest in blokjes snijden. Avocado's schillen, pit verwijderen en in blokjes snijden. Erwtjes met beetje water in magnetron ca. 2-3 min. verwarmen en afspoelen met koud water. Groenten bij elkaar voegen, dressing erover gieten en wegzetten tot gebruik. Noedels bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Woksaus door noedels mengen. 2 el olie verhitten en tonijnmoten kort bakken. Bestrooien met zout en versgemalen peper. Noedels met saus over borden verdelen, tonijnmoot erbij leggen en salade ernaast serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tonijnsteak met pittige avocadosalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig