Tonijnsteak met pepersaus
Aan de slag
Vis laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 220 °C. Aubergine, courgette en paprika schoonmaken en in vrij grote stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Tijmblaadjes van steeltjes halen. Groenten, ui, knoflook, tijm, 3 el olijfolie en naar smaak zout en peper in ruime ovenschaal of braadslede mengen. In hete oven 15 min. roosteren. Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Tonijnsteaks met rest olijfolie en zout naar smaak inwrijven. Tonijnsteaks in hete grillpan aan beide kanten 2 min. grillen. Pepersaus volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Pasta op 4 borden scheppen. Groenten erop scheppen. Tonijn op groenten leggen en saus erover verdelen.
Tonijnsteak met pepersaus
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Vis laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 220 °C. Aubergine, courgette en paprika schoonmaken en in vrij grote stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Tijmblaadjes van steeltjes halen. Groenten, ui, knoflook, tijm, 3 el olijfolie en naar smaak zout en peper in ruime ovenschaal of braadslede mengen. In hete oven 15 min. roosteren. Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Tonijnsteaks met rest olijfolie en zout naar smaak inwrijven. Tonijnsteaks in hete grillpan aan beide kanten 2 min. grillen. Pepersaus volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Pasta op 4 borden scheppen. Groenten erop scheppen. Tonijn op groenten leggen en saus erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken tonijnsteak
1 aubergine
1 courgette
1 rode paprika
1 ui
2 teentjes knoflook
1 takje tijm
4 eetlepels olijfolie
1 pakje tagliatelle
2 cups pepersaus
Dit heb je nodig
ovenschaal
grillpan