Maïstortilla met avocadosalade
Aan de slag
In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en hierin aardappels 3 min. bakken. Eieren loskloppen met maïskorrels en zout en peper naar smaak. Eimengsel bij gebakken aardappels schenken en tortilla afgedekt op middelhoog vuur in 12-15 min. gaar laten worden. Grapefruit dik schillen en partjes met scherp mesje tussen vliezen uitsnijden, sap opvangen en bewaren. Avocado's schillen en in partjes snijden en met opgevangen grapefruitsap en zout en peper naar smaak omscheppen. Avocado, grapefruits en rode ui met rest van olie bedruppelen. Tortilla in 8 punten snijden en over vier borden verdelen. Avocadosalade ernaast scheppen. Chilisaus erbij serveren.
Maïstortilla met avocadosalade
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en hierin aardappels 3 min. bakken. Eieren loskloppen met maïskorrels en zout en peper naar smaak. Eimengsel bij gebakken aardappels schenken en tortilla afgedekt op middelhoog vuur in 12-15 min. gaar laten worden. Grapefruit dik schillen en partjes met scherp mesje tussen vliezen uitsnijden, sap opvangen en bewaren. Avocado's schillen en in partjes snijden en met opgevangen grapefruitsap en zout en peper naar smaak omscheppen. Avocado, grapefruits en rode ui met rest van olie bedruppelen. Tortilla in 8 punten snijden en over vier borden verdelen. Avocadosalade ernaast scheppen. Chilisaus erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels olie
500 g gekookte aardappels
6 eieren
1 blikje maïskorrels
2 grapefruits
2 rijpe avocado's
1 rode ui
6 eetlepels zoete chilisaus