Oliedip
Aan de slag
Rooster de korianderzaadjes in een droge koekenpan tot ze flink gaan geuren en laat ze afkoelen. Wrijf de korianderzaadjes in een vijzel fijn met het zout en de peperkorrels (of doe het in een plastic zakje en plet het met de achterkant van een soeplepel op een houten plank). Roer de olijfolie door het kruidenmengsel en laat het even staan. Lekker om broodstengels, stokbrood en/of rauwkost als wortel, bleekselderij en radijsjes in te dippen.
Oliedip
null personen
135 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de korianderzaadjes in een droge koekenpan tot ze flink gaan geuren en laat ze afkoelen. Wrijf de korianderzaadjes in een vijzel fijn met het zout en de peperkorrels (of doe het in een plastic zakje en plet het met de achterkant van een soeplepel op een houten plank). Roer de olijfolie door het kruidenmengsel en laat het even staan. Lekker om broodstengels, stokbrood en/of rauwkost als wortel, bleekselderij en radijsjes in te dippen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 theelepel korianderzaadjes
1 mespunt zeezout
½ theelepel peperkorrels
4 eetlepels olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
vijzel