Mezzelune met courgette en krokante ham
bewaar
bewaar

Mezzelune met courgette en krokante ham

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Courgettes schoonmaken en op grove rasp raspen. Pasta in ruim kokend water met verkruimeld bouillontablet koken volgens aanwijzingen op verpakking. Afgieten. Basilicumblaadjes fijnsnijden. Intussen plakken Parmaham in lengte halveren en in droge koekenpan met antiaanbaklaag krokant en bruin bakken. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en knoflook 1 min. bakken. Courgette toevoegen en ca. 2 min. meebakken. Room erdoor roeren en courgettemengsel goed doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Pasta over 4 borden verdelen. Courgettemengsel erop scheppen. Hamplakjes erop leggen en bestrooien met basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mezzelune met courgette en krokante ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig